Over Kinetico

Wereldwijd toonaangevende wateronthardings- en filtratiesystemen voor bedrijven en consumenten.

Kinetico werd in 1970 opgericht door twee ingenieurs die iets volkomen nieuws wilden ontwikkelen: een niet-elektrisch, volledig automatisch waterbehandelingssysteem. Het bedrijf ontstond uit de Tangent Company, een klein consultency- en ontwerpbureau, maar werd al snel een wereldwijde organisatie van onafhankelijke dealers, internationale distributeurs die bijna 100 landen vertegenwoordigen. Dankzij de toewijding van de oprichters, medewerkers en het distributienetwerk is Kinetico een enorm succes geworden. Het is van een creatief tweemansbedrijf uitgegroeid tot een sterke en dynamische organisatie.

Kinetico onderscheidt zich van zijn concurrenten in de voortdurend veranderende waterbehandelingsindustrie door innovatieve technologie en een sterke klantgerichtheid en produceert waterontharders, naast een reeks systemen die de waterkwaliteit voor algemeen gebruik verbeteren en drinkwater van hoge kwaliteit leveren voor consumptie. 

Kinetico maakt deel uit van de Axel Johnson Group, een wereldwijde onderneming van de vijfde generatie die zich met succes bezighoudt met de ontwikkeling van toonaangevende bedrijven.